Na een goede wandeling hadden we honger en het was dan ook hoogtijd voor het dinner in restaurant Akko 🙂
De keuken van het restaurant Akko wordt geleid door chef Kevin Bonanno. De bediening wordt geleid door partner Jolien Fuchs.
Het restaurant zat helemaal vol. Niet enkel hotelgasten komen hier eten. Heel veel mensen komen speciaal naar het hotel voor de keuken van Kevin. De drempel om te eten in een hotel is hier al min of meer doorbroken.
We starten de avond met een fingerfood: crackers met een dipsaus van hummus.
Als amuse kregen we een eitje met truffel.
We kregen de 3 gangen menu + een kaasbord om te sharen.
Als voorgerecht werd de kreeft met appel, komkommer en dashi geserveerd.
Zéér fris en smaakvol om de avond te starten. Lekker!
Voor het hoofdgerecht werd de kalfslende geserveerd met mais, ui en afgewerkt met een bearnaise saus.
De kalfslende was super mals en zéér goed van cuisson. De bearnaise saus was ook top!
Vóor het dessert kregen we nog een kaasschotel om te sharen.
De topper van de avond was het dessert.
Passievrucht, witte chocolade, tonkaboon
Het dessert was echt een topper!
Na een topavond keren we terug naar onze suite waar we uitgebreid van al de luxe konden genieten.
De volgende morgen gingen we mooi ontbijten. Alles was zéér mooi verzorgd 🙂
We hebben genoten van ons weekendje Limburg. Het hotel was top en het eten was subliem.
Het hotel en het restaurant is zeker de moeite om te bezoeken!
Restaurant AKKO
Kasteelstraat 2
3740 Bilzen
https://www.martinshotels.com/en/hotel/martins-rentmeesterij/restaurant/akko